Vágólapra másolva!
A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jó ízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé - írta ki közösségi oldalára Gulyás Gergely. Tóbiás József MSZP elnök kora délután közleményt adott ki, ebben azt írta, a szükséges jogi lépéseket megtette.
Vágólapra másolva!

Tóbiás József, a Magyar Szocialista Párt elnökének feleségéről, Rába Tímeáról cikkezett a 888.hu, elővéve több olyan fotót, amin az egykori szépségkirálynő meztelenül szerepel. "Jó öreg szoci retropornónak" nevezik a képeket, Rába Tímeát pedig mint maszturbációs segédeszközt említik. A cikk későbbi részében a házaspár lányáról, Nináról is írnak, akiről megállapítják, hogy vitathatatlanul szép, de nem tudják eldönteni, hogy mi lesz rosszabb: "ha apja politikai vagy anyja pornófotós nyomdokaiba lép".

Vitatkoztak

Az írás alatt heves vita bontakozott ki a kommentelők között arról, hogy ízléses-e Rába Tímea még házasságkötés előtt készült fotóit összemosni férje politikai szerepvállalásával, illetve hogy a pár lánya közszereplőnek számít-e.

Perel az MSZP elnöke

Tóbiás József rövid közleményben reagált a cikkre, azt írja, a szükséges jogi lépéseket megtette, és azokkal a sajtóorgánumokkal szemben is fellép, akik a cikket tovább közölték. Megjegyezte, hogy ezen kívül sem neki, sem a családjának nincs mondanivalója.

Gulyás Gergely: Ehhez jó ízlésű embernek nincs köze

Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényhozásért felelős alelnöke, fideszes politikus a Facebookra írta ki a következő posztot: "A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jó ízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé."

Bontsanak szerződést

A Magyar Liberális Párt felszólította a kormányt, hogy bontsa fel minden támogatói szerződését a 888.hu portállal, amely az ellenzéki párt szerint ízléstelen támadást indított Tóbiás József MSZP-elnök ellen. Bodnár Zoltán, a Liberálisok ügyvivője örül, hogy Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke a jó ízléssel össze nem egyeztethetőnek nevezte a portált. Szerinte ha ezt a kormány is így gondolja, akkor - Kovács Ákos és a Telekom vitájához hasonlóan - bontson szerződést a honlappal.

Bodnár Zoltán nem részletezte, hogy milyen szerződéseket kellene felbontani. A 888.hu címlapján jelenleg egyetlen hirdetés szerepel, az Erzsébet-utalvány Plusz reklámja. Cikkoldalon nem találtunk hirdetést.