Meghalt egy férfi a hevesi rendőrkapitányságon

2016.01.30. 16:04

A 33 éves férfit szabálysértés miatt állították elő péntek este. A férfi testvére azt mondja, hogy a férfit a rendőrök megverték, és az ütésekbe halt bele. A rendőrség viszont azt állítja, a férfi rosszul lett, hirtelen eszméletét vesztette, a rendőrök és a mentők pedig nem tudtak rajta segíteni.

Az ügyről az elhunyt férfi testvére tájékoztatta a heol.hu portált. Azt mondta, a testvérét lopás miatt vitték be a rendőrök a kapitányságra, és hozzátette azt is: a férfinak egy korábbi baleset miatt műtétre volt szüksége, a torkába egy csövet helyeztek el. 

Állítja, hogy a testvérét megverték a rendőrök, és az ütésekbe halt bele, de hiába kérdezte a rendőröket, nem mondtak neki semmit a történtekről. 

 Azt szeretné, ha szakértők vizsgálnák meg az esetet, és kiderítenék, miért és hogyan halt meg a testvére, aki 6 gyermeket hagyott hátra. Közölte azt is, hogy 

feljelentést tesznek a rendőrök ellen.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő az üggyel kapcsolatban azt mondta, a Hevesi Rendőrkapitányság járőrei péntek este szabálysértés miatt előállítottak a kapitányságra egy 33 éves helyi férfit, aki a rendőrségen rosszul lett, majd hirtelen eszméletét vesztette.

A szóvivő hozzátette: a rendőrök azonnal elsősegélyben részesítették a férfit, és értesítették a mentőket, azonban nem tudták újraéleszteni a férfit.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a halálesetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK