Nem adott le vagyonnyilatkozatot az eltűnt szocialista

Sápi Attila 2016. január 5-én tűnt el
Vágólapra másolva!
Vagyonnyilatkozatot sem adott le Sápi Attila, a január 5-én eltűnt zuglói MSZP-s képviselő. 
Vágólapra másolva!

Nyílvánosságra hozta Zugló önkormányzata a képviselői vagyonnyilatkozatokat. A képviselők közül egyedül Sápi Attila, a január elején eltűnt MSZP-s képviselő nem adott le nyilatkozatot.

Egyébként a zuglói képviselő-testület legutóbbi ülésén sem jelent meg Sápi Attila. A képviselőről elsőként az Origo derítette ki, hogy egy nem létező cégben dolgozott ügyintézőként, míg egy másik vállalkozása után több mint 100 millió forintos adósság maradt.

Sápi Attila 2016. január 5-én tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról és vagyonnyilatkozatot sem adott le Forrás: Origo

Sem az Opten, sem az e-cégjegyzék adatbázisában nem szerepel az a cég, ahol Sápi Attila

bruttó 59 ezer forintért ügyintézőként dolgozott.

Duck Tacktive Kft. néven létezik egy cég. Azonban Sápinak mind a 2014-es, mind a 2015-ös vagyonnyilatkozatában nem ilyen nevű cég szerepelt.

Nem volt bőbeszédű

Sápi Attila tavaly összesen négyszer szólt hozzá a zuglói képviselő-testület üléseihez. Ezzel csak Erdős Dóra fideszes képviselőt tudta megelőzni, aki csak egyszer emelkedett szólásra – olvasható Várnai László képviselő blogoldalán. Sápi az önkormányzattól tavaly havi bruttó 425 100 forint tiszteletdíjat kapott.

Egy sörözőben látták a képviselőt

Sápi egy sört és egy kávét rendelt magának. Igencsak zavartnak tűnt. Úgy tűnt, be van drogozva, ennyire zavartan nem tud viselkedni senki a sörtől – mondta korábban a Blikknek Kóté Károlyné, annak a vendéglátóhelynek a pultosa, ahol utoljára látták a szocialista képviselőt. Egy rövid ideig itt álldogált a pultnál, aztán leült egy asztalhoz, és

a telefonját nyomkodta negyedórán át –

mondta.

A Bors arról írt, hogy nem első alkalommal tűnt el az MSZP-s politikus. Sápi korábbi eltűnése után az utcán találtak rá ismerősei, nagyon zavartan viselkedett. Ezután napokig kezelték a bizonytalan elmeállapotú férfit nyugtatókkal a pszichiátrián.