Őt keresik a BMW-s gyilkosság miatt

2016.02.10. 10:56

Hajtóvadászatot indított a rendőrség a hétfő este elkövetett gyilkosság után: egy sötét színű BMW-t és egy fiatal férfit keresnek, Bödöcs Norbert fényképét nyilvánosan is közzétették.

Halálra késeltek hétfőn éjjel egy középkorú férfit Pestszentlőrincen, a Ráday és a Fedezék utca kereszteződésében. 

A gyilkosságról korábban az Origo is beszámolt, a támadó egy sötét színű, JAX-333 rendszámú BMW-vel menekült el a helyszínről. 

Bödöcs NorbertForrás: Police.hu

A rendőrség kedden aztán Hajtóvadászat című közleményben adott ki körözést a tettes ellen. Egyúttal  elfogatóparancsot adtak ki a 23 éves Bödöcs Norbert ellen  az üggyel kapcsolatban, és portréját is közzétették. Korábban a férfi barátnőjét is körözték, ő azonban szerdán önként feladta magát a rendőrségen. Hogy mit mondott el a bűncselekménnyel kapcsolatban, arról a BRFK nem árult el részleteket.

Ha látta, hívja

A BRFK Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki tud valamit a körözött személyről és az autóról, vagy magáról bűncselekményről, az a 03-30/999-7069 telefonszámot, illetve névtelenül is tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számon. 

Szereti a sebességet

Bödöcs Norbert Facebook-adatlapja alapján a fiatal férfi imádja a gyors autókat, különösen a BMW márkát. Egyik fényképmegosztása pedig különösen groteszknek tűnik a körözés fényében: