Kóka János családi bulit tartana a Szépművészetiben

Szijjártó Péter; Kóka János Szingapúr,
Szingapúrban is ott volt Kóka János Szijjártó Péter mellett
Vágólapra másolva!
Egyre kínosabb kérések látnak napvilágot a Szépművészeti Múzeum hasznosítását illetően. Habony Árpád példáján felbuzdulva most Kóka János kérte kölcsön az intézményt.
Vágólapra másolva!

A volt miniszter ezt írta:

„Kedves Laci! Régen találkoztunk. Annak idején sokat beszélgettünk arról, hogy hogyan lehetne ez egy jobb ország, ha európai normák alakítanák a közéletet, és ha nem dézsmálná egy csomó haramia a közt.

Kedves Laci! Régen találkoztunk. Annak idején sokat beszélgettünk arról, hogy hogyan lehetne ez egy jobb ország, ha euró...

Közzétette: János Kóka2016. február 17.

A régi ismeretségre való tekintettel volna most egy kérésem. Nyárra egy nagyobb bulit tervezek. Drága nagymamám 93 éves, és a születésnapja közel van édesapáméhoz, a kislányoméhoz és az enyémhez. Ráadásul a nemrég született kisfiunk keresztelőjét is olyantájt tervezzük.

Kóka János Szijjártó Péter mellett Forrás: MTI/Külgazdasági És Külügyminisztérium

Nos, a kérésem, hogy hadd kapjuk meg a Szépművészetit egy nagy, családi rendezvényre! Korábban is dédelgettem ilyen tervet, de mivel ismerem az áraitokat, úgy gondoltam, hogy a Szépművészeti megfizethetetlen egy magánrendezvényre. Most viszont látom, hogy van mód arra, hogy ingyen is megkaphassam, amit előre is hálásan köszönök Neked és az adófizetőknek, akik a gondjaidra bízták ezt a közintézményt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt mondod: »a múzeumnak hosszú távon érdeke, hogy jóban legyen fontos emberekkel, akiknek a segítségével az intézmény előrébb juthat«. Ígérem, mindenben lelkes szószólótok leszek. Nem tudom, hogy kijár-e nekem a »fontos« jelző, de azt megígérem, hogy ajánlani fogom a múzeumot itthoni és külföldi partnereimnek, és kezeskedem azért, hogy ha oda jutunk, hasonló ajánlatok közül mindig Titeket választunk majd rendezvényhelyszínül.

Azt is ígérem, hogy vigyázunk majd a műtárgyakra, ha pedig megtetszik valamelyik, az ügy kapcsán megismert árakon visszük majd haza pár hétre. Kérlek, jelezd, hogy kit kereshetek az ügyben.”

Üdvöztettel: Kóka János