Drogot árult a Balaton Soundon, három és fél évet kapott

2016.02.22. 15:22

Három és fél évet kapott az a férfi, aki még 2014-ben drogot árult a Balaton Soundon. A fesztiválon több mint száz tablettát találtak nála, de azt mondta, hogy ezeket magának vásárolta.

Jogerősen helybenhagyta a Kaposvári Törvényszék hétfőn a 2014-es zamárdi Balaton Sound fesztiválon drogot áruló férfi három és fél év börtönbüntetését.

Az akkor 28 éves elkövető 2014. július 12-én azért ment a zenei rendezvényre, hogy ott droggal kereskedjen. A biztonsági őrök azonban észrevették, amint az övtáskájából elővett árut értékesíti, és szóltak a rendőröknek. A férfinál több mint száz tabletta, továbbá nejlonzacskókban tárolt por formájában kábítószert és pszichoaktív anyagot, továbbá 131 ezer forint és 70 euró készpénzt találtak.


A díler az eljárásban tagadta bűnösségét. Azt mondta, nem kereskedett, az illegális szereket magának vásárolta.A Kaposvári Törvényszék megalapozottnak találta az első fokú ítéletet, és a férfit kábítószer-kereskedelem, és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt marasztalta el. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK