Dögkútban halt meg a bántalmazott asszony

2016.03.05. 10:57

Nem bántalmazás okozta a falusi kútban megtalált borotai asszony halálát – elképzelhető, hogy szomjan halhatott a kút mélyén. Korábbi támadói ellen a rendőrség vádemelést javasol.

A település széli dögkútban találtak rá tavaly júniusban egy 50 éves borotai nő holttestére – az áldozat két hónapig feküdt a mélységben, mire felfedezték. 

Mivel az asszonyt a halála előtti napokban két helyi férfi és egy nő is megverte egy borotai ingatlanban, a rendőrség testi sértés gyanújával eljárást indított ellenük. A későbbi orvosszakértői vélemény ugyanakkor kizárta, hogy az áldozat halálát a bántalmazás okozhatta – és természetes halálokot állapított meg. 

Kútba vetették

A támadók azonban így is felelősek lehetnek az asszony haláláért. a Bors úgy tudja, hogy a megvert nőt a gyanúsítottak kivitték a település határában lévő dögkúthoz, majd beledobták. 

Itt találták meg a bántalmazott nő holttestétForrás: Police.hu

Ha így történt, 

az asszony szomjan is halhatott a kút mélyén. 

Vádemelés jöhet 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott büntetőeljárást a napokban befejezte, és vádemelési javaslatot tett  a Bajai Járási Ügyészségnek.