Hideg levegő érkezik

A szombat reggeli égkép
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint szeles, hűvös napok jönnek.
Vágólapra másolva!

Vasárnap A nap első felében erősen felhős lesz az ég, déltől már hosszabb időszakokra előbukkanhat a nap. Elszórtan számíthatunk záporokra. Az északkeleti szél egyre többfelé megerősödik, és a hidegebb levegőt hoz magával. A csúcshőmérséklet egyelőre még több helyen 10 fok felett alakul.

Hétfő Ragyogóan napos, tiszta időre van kilátás. Csapadékra kicsi az esély. Kissé mérséklődik az északkeleti szél, de még így is lesznek élénk lökések. Reggel 1 és 6, délután 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd Március 15-én, nemzeti ünnepünk napján eleinte folytatódik a napos idő, majd déltől egyre több felhő érkezik észak, északkelet felől. Délutántól elszórtan lehet zápor, északon hózápor is. Élénk marad a szél. A nappali felmelegedés tovább gyengül: 4 és 10 fok között várható a maximum (északkeleten lehet a leghidegebb).

Szerda Gyakran lesz erősen felhős az ég, és elszórtan továbbra is lehet zápor, a hegyekben és északon akár hózápor. Reggel fagypont körül alakul a hőmérséklet, délután 7 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtök Jelentősen csökken a felhőzet, és szikrázóan napos idő valószínű. Reggel továbbra is lehet gyenge fagy, délutánra már ismét 10 fok köré melegszik a levegő.

A szombat reggeli égkép Forrás: köpönyeg.hu