Barátnője ágyából indulhatott ölni Vivien gyilkosa

2016.03.14. 10:28

Borzalmas tette előtt néhány órával még a barátnője ágyában aludt M. Vivien gyilkosa. A fiatal fiú a gyilkosság után egy pékségbe ment reggelizni. 

Ipari kamera rögzítette, ahogy K. Bálint egy pékségbe megy reggelizni, mindössze néhány órával az után, hogy egy vadásztőrrel halálra szurkálta gyermekkori barátját – írta a Blikk.  A lap információi szerint a fiatal fiú  a tragédia előtti éjszakát a barátnőjénél töltötte, majd hajnalban felkelt mellőle, magához vett egy vadásztőrt, majd nem sokkal később megölte Vivient. 

K. Bálintot harminc napra előzetes letartóztatásba helyeztékForrás: MTI/Mihádák Zoltán

Kocsival ment érte

Ahogy azt az Origo is megírta, a húszéves lány a budapesti Népligetből, egy szórakozóhelyről indult haza, és felhívta gyerekkori barátját, aki érte ment kocsival. El is indultak Kakucsra, de mielőtt odaértek volna, K. Bálint a falu közelében lévő erdőben leállította az autót, és  többször megszúrta a nőt, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt. A gyanúsított a lány holttestét az erdőbe húzta, és a kabátjával meg ágakkal letakarta. A kést és az áldozat táskáját a patakba dobta, majd hazament. 

A bíróság a férfit pénteken harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte. Részletes beismerő vallomást azonban nem tett, ezért még azt sem tudni, mi volt az indítéka. 

Gyászol a család

Vivien nagyapja eközben a Borsnak azt nyilatkozta, a család képtelen feldolgozni a történteket. A férfi a saját Facebook-oldalára ezt írta: „rohadt volna meg az édesanyja méhében az a féreg, aki elvette az unokám életét”.