Videó a Blahán történt bankrablásról

2016.03.24. 18:23

Térfigyelő kamera felvételei alapján keresik a fiatal férfit, aki szerda délután rabolt ki egy bankfiókot Budapesten, a Blaha Lujza tér közelében.

Kezére zacskót húzva sétált be egy férfi szerda délután hat óra körül egy Népszínház utcai bankfiókba. Az ismeretlen a bevételt követelte az ott dolgozó ügyintéző nőtől.

Gyorsan vitt keveset

A támadás másodpercek alatt zajlott le, a bankrabló pedig kisebb összegű készpénzt zsákmányolhatott,

derül ki a rendőrség által közzétett videóból. A hatóság most a banki térfigyelő kamerák felvételei alapján keresi az elkövetőt, azonosításához pedig a lakosság segítségét is kérik.

Az ismeretlen férfi 25-35 év közötti lehet, mintegy 175 centiméter magas, és átlagos testalkatú – a rablás elkövetésekorszürke-fehér csíkos mintás kötött sapkát, fekete keretű szemüveget, krémszínű dzsekit, kék színű farmert, sötét színű félcipőt és fekete színű oldaltáskát viselt.

Ha látta, telefonáljon

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tud tartózkodási helyéről vagy a bűncselekmény részleteiről, az hívja a 443-5000/31-613-as telefonszámot.

A tanú névtelenül is tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.