Láncfűrésszel akart rendet tenni az aggódó apa

A levágott visszapillantó
Vágólapra másolva!
Félt, hogy gyereke rossz társaságba keveredik, ezért láncfűrésszel próbálta megijeszteni fia barátait egy 50 éves jászberényi férfi.
Vágólapra másolva!

Ordítozás és motoros fűrész bőgése verte fel a csendet kedden este Jászfényszarun, egy dühös apa próbált a maga módján rendet tenni.

Előkerült a láncfűrész

Az 50 éves jászberényi férfi egy ház kapuja előtt kiabált, majd, mivel nem jött ki senki, benzines láncfűrészével megrongálta a fakaput, és bejutott az udvarra. Ott folytatta a pusztítást: egy időközben megjelenő lakóval veszekedett, betörte a ház egyik ablakát, levágta az udvaron álló autó visszapillantó tükrét - végül a lánc leugrott a fűrészről, ekkor a a férfi dühöngve elhagyta a helyszínt.

A levágott visszapillantó Forrás: police.hu

Másnap elkapták

A rendőrség többször ellenőrizte otthonát és lehetséges felbukkanási helyeit. A hajsza egy napig tartott, március 30-án délután Jászfényszarun elfogták a rongálót, és a Jászberényi Rendőrkapitányságra vitték.

Aggódott

A felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsított apa a kihallgatás során beismerte tettét. Azt mondta, nem akart bántani senkit, csak aggódott, mert a fia nem ért haza időre, és tartott tőle, hogy a gyerek rossz társaságba keveredik.