Csak viccnek szánta a képviselőnő, hogy elütné a migránsokat

Vágólapra másolva!
Elnézést kért az a Fideszes képviselőnő, aki korábban azt írta a Facebookon, hogy kétszer is átgázolna a migránsokon. Stigelmaier Józsefné csak viccnek szánta a bejegyzést, de továbbra is fenntartja, hogy a migráció óriási veszélyt jelent.
Vágólapra másolva!

Elnézést kért Stigelmaier Józsefné, aki a Facebookon korábban azt írta, hogy "biztos, ami biztos" alapon kétszer is áthajtana a migránsokon. A veszprémi Fideszes képviselőnő az írta, hogy viccnek szánta a bejegyzést.

Sajnálom, hogy egy alapvetően humorosnak szánt bejegyzés alatt írt kommentem egyes embereket ilyen nagy mértében...

Közzétette: Józsefné Judit Stigelmaier2016. április 2.

- Sajnálom, hogy egy alapvetően humorosnak szánt bejegyzés alatt írt kommentem egyes embereket ilyen nagy mértében felkavart. Nem volt célom senkit megsérteni, ezért elnézést kérek a rosszul sikerült komolytalan viccért - írta Stigelmaier Józsefné.

A képviselőnő azért azt is hozzátette, hogy

A képviselőnő azzal zárja a bocsánatkérést, hogy továbbra is fenntartja, hogy az illegális migráció óriási veszélyt jelent Európára nézve.

Az ügy azzal kezdődött, hogy a januárban a Calais-ban készült videójával hírhedtté vált kamionsofőr, Jeddi Árpád Levente a Facebookon megosztott egy bejegyzést, miszerint "Mi tetszik a migránson? A SCANIA féknyom."

A kamionsofőr Facebook-bejegyzésére válaszul Stigelmaier Józsefné azt írta: "Én még hátramenetet is kapcsolnék! Biztos, ami biztos!"