DK: Saját sikernek tekintjük a boltzár eltörlését

Gréczy Zsolt Foglalkozás mikrofon MŰSZAKI ESZKÖZ riporter SZEMÉLY szóvivő TÁRGY újságíró
Gréczy Zsolt DK-szóvivő szerint semmi közük a kivégzéssel fenyegető oldalhoz, aminek adminisztrátorát, már tavaly kizárták a pártból
Vágólapra másolva!
A Demokratikus Koalíció saját sikerének is tekinti a vasárnapi boltzárról szóló törvény eltörlését, mert az erről szóló népszavazást mi kezdeményeztük először – mondta az Origónak Gréczy Zsolt, a párt szóvivője. 
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor vereséget szenvedett, a népszavazás okozta nagyobb pofont egy kisebb pofonra cserélte – mondta Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője, aki szerint pártja saját sikernek is tekintheti a törvény visszavonását, miután elsőként kezdeményeztek a témában népszavazást.

Gréczy Zsolt DK-szóvivő Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Gréczy Zsolt szerint az Orbán-kormánynak már nem szabad az időt húznia, és minél előbb lehetővé kell tenni, hogy vasárnap is lehessen vásárolni. A politikus szerint nem igaz Rogán Antalnak, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének érvelése, miszerint gazdaságilag indokolt volt a boltzár, miután szerinte több ezren elvesztették az állásukat, és jelentős mértékű volt az adóbevételek csökkenése is.