Robbanás volt Pesterzsébeten

Csepel, robbanás, tűz
Budapest, 2016. április 23. Lakók várakoznak 2016. április 23-án egy csepeli tömbház előtt, ahol feltehetően vegyi anyag berobbanása miatt tűz keletkezett. Az eddigi adatok szerint a Lajtha László utcai tízemeletes panelházban senki nem sérült meg, a rendőri intézkedés folyamatban van. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy lakásban robbant fel valami Pesterzsébeten szombaton délután, de nem sérült meg senki. Feltehetően vegyi anyag gyulladt meg, az okozta a kisebb detonációt.
Vágólapra másolva!

Senki sem sérült meg abban a robbanásban, ami délután fél hat körül történt Budapest XX. kerületében Pesterzsébeten, a Lajtha László utcában. A rendőrség az Origo kérdésére csak annyit árult el, hogy feltehetően valamilyen vegyi anyag robbant fel egy társasházi lakásban.

A lakókat az utcára kísérték Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A detonáció után tűz is keletkezett. A rendőrök több embert az utcára kísértek a tömbházból, amíg a tűzoltók a lángokat oltották. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese részleteket nem mondott el arról, hogy a rendőrök gyanúja szerint milyen anyag robbanhatott. "Tekintettel arra, hogy a rendőri intézkedés folyamatban van, bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni" - közölték.

A robbanás egy tízemeletes panelház egyik lakásában történt.