A feleség találhatta meg az újpesti áldozatokat

Szabolcska Mihály utca
Rendőrök helyszíneltek szerda este az újpesti Szabolcska Mihály utcában
Vágólapra másolva!
A feleség találhatta meg a férje és egy idegen nő holttestét az újpesti Szabolcska Mihály utcában, a rendőrségi tájékoztatás szerint kiterjesztett öngyilkosság történt szerda délután. 
Vágólapra másolva!

A feleség fedezhette fel férje és egy ismeretlen nő holttestét az újpesti Szabolcska Mihály utcában – értesült nem hivatalos forrásból az Origo.

Névtelenséget kérő adatközlőnk azt mondta, hogy az asszony a hálószobában talált rá a holttestekre, és ő értesítette a rendőrséget. Levélben érdeklődtünk a BRFK-nál, ahol először közleményben ígértek választ kérdéseinkre, majd mégis írásban reagáltak.

Gyanúsítottról nincs szó

Tájékoztatásuk szerint a helyszíni szemle már lezárult az ügyben, a haláleset pontos körülményeit büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálják – harmadik személy gyanúsításáról viszont nem esik szó a levélben.

A rendőrség általában akkor jár el így, ha gyilkosság és öngyilkosság történik, az elkövető magával is végez a bűncselekmény után.

Rendőrök helyszíneltek szerda este az újpesti Szabolcska Mihály utcában Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Korábban megmentette

A feleség lehetett a megtaláló a Bors szerint is: szintén nem megerősített információik szerint az asszony három hónappal ezelőtt még megmentette a mozgáskorlátozott férj életét – a férfi szívrohamot kapott, társa pedig azonnal kihívta a mentőket. A lap úgy tudja, a két áldozattal vadászpuska golyója végzett.

Az Origo szerdán este számolt be arról, hogy egy férfi és egy nő holttestét találták meg a Szabolcska Mihály utcában. Már ekkor arról írtunk, hogy az áldozatokkal lövések végezhettek – a BRFK pedig szerdán is szűkszavú közleményben válaszolt, amiben elismerték a kettős haláleset tényét.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!