Három másodpercen múlhatott Komáromi Gábor élete

Komáromi Gábor, a DVSC vezérszurkolója
Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozták azt a vádiratot, amelyet a debreceni vezérszurkolót elgázoló férfi perében olvasnak fel csütörtökön a bíróságon. Komáromi Gábort 2015. júniusában sodorta el egy autó Mikepércsen. Súlyos koponyasérülésekkel vitték kórházba, ahol belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Az ügyészség vizsgálata szerint a vétkes sofőr nem tartotta be a sebességkorlátozást, és három másodperccel később is reagált, mint kellett volna - írta meg a Haon az RTL Klub Híradójára hivatkozva. Ez okozhatta a halálos tragédiát. A férfi egy forgalmas útszakaszon akart átmenni, amikor az 50 km/h helyett 60-nal közlekedő autó elütötte.

Komáromi Gábor, a DVSC vezérszurkolója Forrás: dvsc.hu

A 35 éves Komáromi Gábor az autó tetejére esett, majd fejjel a patkára érkezett. Három napig küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. A vádiratban azt is leírják, hogy ha a sofőr megfelelő sebességel halad és nem három másodperccel később kezd fékezni, mint ahogy tette, még ma is élhetne a DVSC vezérszurkolója. A vétkes sofőr pere csütörtökön kezdődik. Ha bűnösnek találják, akár öt évig is börtönben maradhat.

A debreceni ultrák ezzel a búcsúvideóval köszöntek el társuktól: