Fürdőruhára vetkőzhet a hétvégén

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu elemzése:
Vágólapra másolva!

Szombat Ragyogóan napos, kellemes májusi időre számíthatunk. Esetleg az Északi-középhegység térségében alakul ki gyenge zápor. Reggel 10 fok körül, délután 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet. Bátran tervezhetünk szabadtéri programot. Front nem lesz felettünk, és a közlekedés körülményei és kiválóak lesznek.

Vasárnap Marad a szikrázóan napos, már-már kora nyárias időjárás. Eső kizárt. 25 fok köré melegszik délutánra a levegő.

Hétfő Estig túlnyomóan napos idő várható, csapadék nélkül. Estétől nyugat felől aztán gomolyfelhős lesz az ég, és nyugaton már kialakulhat zápor, zivatar. 24 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Kedd Hidegfront lesz felettünk, hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és nyugaton többfelé valószínű eső, zápor. Keleten zivatarok alakulnak ki, néhol felhőszakadással. Délnyugaton, nyugaton 15 és 20, máshol még 21 és 27 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Szerda Az erős szél hatására csökken a felhőzet, előbukkan a nap, de futó záporok többfelé előfordulhatnak. 24 fok körüli maximumok lesznek.