Szíven szúrta feleségét az elátkozott férfi

Elgázolta, majd megkéselte áldozatait egy merénylő news kés erőszak támadó támadás
Vágólapra másolva!
Először csak fenyegetőzött, majd megkéselte átkozódó feleségét az ügyészség szerint egy szabási férfi. Mindketten részegek lehettek.
Vágólapra másolva!

Életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják a szabási férfit, aki a Somogy Megyei Főügyészség szerint veszekedés után szíven szúrta feleségét.

Ittak és veszekedtek

Az eset még február 3-án történt, az italozó és ilyenkor rendszeresen veszekedő házaspár ismét egymásnak esett szabási otthonukban.

Először csak meg akarta félemlíteni feleségét, később meg is késelte az asszonyt a szabási férfi a vád szerint Forrás: Thinkstock

A feleség sokáig szidta és átkozta férjét, aki előbb veréssel, a nő nyakának átvágásával fenyegetőzött, majd elő is vett egy 12 centis pengehosszúságú kést, hogy azzal ijesszen rá az asszonyra.

Átokra kés felelt

A konyhaasztalnál ülő nő ekkor sem hagyta abba az átkozódást, mire a

férfi hirtelen szívtájékon szúrta,

írja a közleményében a vádhatóság. Mikor felfogta, mit tett, látta a vérző sebet, a férj azonnal értesítette a mentőket – az áldozat közvetett életveszélyben volt, de a szakszerű orvosi ellátás megmentette életét.

A vádlott jelenleg előzetes letartóztatásban van, az ügyészség kedden végrehajtandó szabadságvesztést és közügyektől való eltiltást kért a késelés ügyében.