Megműtötték, de már jól van az MSZP elnökhelyettese

Gőgös Zoltán
Vágólapra másolva!
Túlhajthatta magát az MSZP elnökhelyettese, valószínűleg ezért lett rosszul, majd meg kellett műteni a szívét, de már jól van - mondták Gőgös Zoltánról párttársai az Origónak.
Vágólapra másolva!

A szocialista politikus hétfőn lett rosszul a képviselői irodaházban. Mentőt kellett hozzá hívni, és végül az Állami Egészségügyi Központba szállították, ahol azóta meg is műtötték. Szocialista forrásaink szerint szívkoszorúér-műtétet hajtottak végre az 56 éves politikuson. "Most már jobban érzi magát, gyors felépülést kívánunk neki" - mondta állapotáról egy párttársa.

Gőgös Zoltánt megműtötték, de már jól van Forrás: Origo

Azt mondják az MSZP-ben, hogy Gőgös rosszullétéhez az vezethetett, hogy az utóbbi időben sokat dolgozott: az állami földek eladása elleni népszavazási aláírásgyűjtéssel kapcsolatos feladatokat is intézte, valamint járta az országot, készülve az MSZP küszöbön álló, június 25-i tisztújító kongresszusára.

Rubovszky György a parlamentben lett rosszul hétfőn Fotó: Origo

Hétfőn egyébként nem csak Gőgös lett roszzul, hanem egy kormánypárti politikust is mentő vitt kórházba. Az Origo is beszámolt róla, hogy a KDNP-s Rubovszky György a parlamentben lett rosszul. A mentők az Országház egyik folyosóján megvizsgálták, majd mentőautóval elvitték a 72 éves képviselőt, aki végig eszméleténél volt.