Újabb áldozat: Kiss rám zárta az ajtót, hogy megerőszakoljon

TV2 úszás erőszak uszoda
Kiss László újabb áldozata
Vágólapra másolva!
"Mondta, hogy be vagyok zárva, és most meg fog történni" - így emlékezett vissza a vele történtekre a Tényeknek adott exkluzív interjúban az az asszony, aki azt mondja: Kiss László, az úszók volt szövetségi kapitánya vele is erőszakoskodott, mégpedig már börtönbüntetése letöltése után. 
Vágólapra másolva!

Hámori Magdolna 16 éves korától úszott a Spartacusban, Kissnél. Ezután esti gimnáziumba járt, majd négy órában az egyesület úszóovodájában dolgozott. Ott tudta meg, hogy Kiss László csoportos nemi erőszakért ült.

Kiss László újabb áldozata Forrás: TV2

A ma Olaszországban élő asszony azt mesélte, hogy egy napon az edző fölment hozzá az óvodába, és magukra zárta az ajtót.

– mesélte a TV2 Tényeknek Hámori Magdolna. Kiss kergetni kezdte az asztal körül, a fiatal lány azonban nem hagyta magát, és megfenyegette: ha egy ujjal is hozzányúl, az egész uszoda megtudja. Kiss végül föladta és kiment.

Otthagyta az uszodát

A történtek után azonnal otthagyta az uszodát, feladta álmát, hogy gyerekeket tanítson, és biztosításokkal kezdett foglalkozni. Azt mondta: az eset után elvesztette a bizalmát a férfiakban, évekig nem tudott normális párkapcsolatot létesíteni.

A szüleinek és a legjobb barátnőjének is elmondta a történteket, de rendőrséghez nem fordultak, mert Kiss befolyásos embernek számított már akkor, tartottak tőle, hogy az eset a lány jövőjét teszi tönkre.

Biztos benne, hogy van más áldozat is

A volt úszó biztos benne, hogy nem ő volt az egyedüli áldozat,aki eddig hallgatott. Azt mondta: azért állt ki a nyilvánosság elé, hogy felhívja a szülők figyelmét, hogy az ő gyermekeikkel is történhet ilyen.

Kiss Lászlót 1962-ben nemi erőszakért ítélte el a bíróság, de húsz hónap után elnöki kegyelemmel szabadult a börtönből. A most felbukkant újabb áldozat állítása szerint tehát hazugság, amit korábban Kiss mondott, hogy a börtön megváltoztatta. Vagyis, Kiss ismét hazudott.