Tombolt, nőket ütött le a kaposvári rabló

Vágólapra másolva!
Félóra alatt három emberre is rátámadt a 24 éves férfi, két nőt durván bántalmazott a kaposvári járási ügyészség szerint.
Vágólapra másolva!

Súlyos testi sértés és rablás miatt felelhet az a fiatal kaposvári férfi, aki a vádhatóság szerint félóra alatt három emberre rátámadt, végül pedig már

pusztán az erőszak kedvéért bántalmazott egy nőt.

Ütött, majd menekült

A vádlott március 2-án, az este kezdte ámokfutását. Először a Teleki utcában csapott le, egy férfit rántott a földre, hogy megszerezze annak válltáskáját sértett azonban ellenállt, hiába ütlegelte támadója.

Az esetre több járókelő is felfigyelt, a rabló ezért inkább elmenekült a kaposvári buszpályaudvar irányába. A Teleki utca és az Újpiac tér kereszteződésénél már egy idős asszonyt szemelt ki magának:

földre lökte, mellbe rúgta az áldozatot,

de a nő segítségére siető járókelők miatt innen is elfutott.

Tombolt a dühtől

Ekkor már forrhatott benne a düh, hiszen a harmadik támadásnál a pénz sem érdekelte. A Petőfi tértől követni kezdett egy hazafele tartó nőt- a Baross Gábor utcában pedig ököllel leütötte, majd tovább ütlegelte a földre kerülő sértett arcát.

A nő hiába könyörgött, hogy inkább a pénzét vigye el a támadó, ne bántsa tovább – a vádlott ettől csak vérszemet kapott, és

a nő fejét két kézzel többször is a járdához csapta, súlyos sérüléseket okozva.

Az őrjöngő rablót ekkor is járókelők fékezték meg, és ezúttal vissza is tartották a rendőrök érkezéséig. A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség csütörtökön vádat emelt a fiatal férfi ellen.