Egy tízéves gyerek és szülei haltak meg a karambolban

Abádszalók, 2016. július 13. Összeroncsolódott személyautó és mikrobusz mellett helyszínelnek rendőrök a 3216-os úton, Abádszalók és Tiszabura között 2016. július 13-án. A két jármű összeütközött, az autóban utazó család - egy tízéves gyermek és a szülei - nem élték túl a balesetet. A mikrobuszban utazó három ember közül ketten súlyosan megsérültek. MTI Fotó: Mészáros János
Vágólapra másolva!
Összeütközött egy személyautó és egy mikrobusz Abádszalók és Tiszabura között, a 3216-os úton szerda délután. Hárman meghaltak, hárman megsérültek – közölte a mentőszolgálat és a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje elmondta: a személyautóban utazó család – egy tízéves gyermek és a szülei – nem élték túl a balesetet.

Összeroncsolódott személyautó és mikrobusz mellett helyszínelnek rendőrök a 3216-os úton, Abádszalók és Tiszabura között Forrás: MTI/Mészáros János

A mikrobuszban utazó három ember közül ketten súlyosan megsérültek, egyiküket a debreceni mentőhelikopter Szolnokra, a másik sérültet a miskolci mentőhelikopter Miskolcra vitte. A mikrobusz könnyű sérültjét mentőautóval szállították a karcagi kórházba.

Filéné Simon Ibolya, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: az intézményükbe vitt nő sérülései életveszélyesek, várhatóan csütörtökön megműtik.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek, a forgalom azóta már újraindult.