Tereskova: Imádni fogom a múzeumnegyedet

Tereskova, Nagy Kriszta
Vágólapra másolva!
„A Liget egy elképesztő nagy trágyadomb" – mondta Tereskova a 888.hu-nak adott interjújában. Szerinte elképesztő, hogy az emberek a Városligetben leülnek a fűbe, ugyanis az - ahogy mondta – tele van rettenetes mennyiségű fekáliával, pisivel és más szeméttel. Tereskova szerint azok, aki ma leülnek a Ligetben a fűbe, önveszélyesek, ha pedig a gyerekeiket is leültetik, akkor rájuk is veszélyesek.
Vágólapra másolva!

„Azok, akik azt mondják, hogy azért ne legyen Liget-projekt, mert így jobb a levegő a Ligetben, azt mondom:

Ne vegyetek többé karácsonyfát, ne folyassátok a vizet, ne használjatok hónaljsprayt és még egy csomó dolog van." – mondta Tereskova a rendhagyó beszélgetésben.

„Én imádni fogom a múzeumnegyedet. Szerintem jó lesz, mert nem lesz benne kutyaszar." –

mondta Tereskova, aki nem érti, hogy miért lett Budapest, ahogy fogalmaz, nyilvános vécé.
A tüntetők sokszor azt modják, hogy emberléptékű épületeket akarnak – erre viszont Tereskova azt mondta:


A 888.hu interjújában azt is elmondta, hogy a politika nem félelmetes, hanem inkább az a gond, hogy Magyarországon kialakult egy – ahogy mondta – beteg helyzet.

Ha megkérdeznek valakit bármiről, akár a bevándorlókról, vagy arról, hogy kilépjünk-e az EU-ból, akkor nem meri elmondani szinte senki, hogy mit gondol valójában. Mert bármit mond az ember, gyűlölködés lesz belőle.


„Azt mondanám, hogy liberális vagyok, de minekutána a liberálisok tök hülyék, ezért biztos, hogy nem vagyok liberális. Akik ma magukat liberálisoknak nevezik, azoknak elgurult a gyógyszerük. Lejáratják a forradalmat, a sztrájkot, a tüntetéseket. Bohózat az egész. Sajnos, ellenük van kedvem tüntetni" – hangsúlyozta Tereskova.