Autótolvaj gázolta el a Turay Ida Színház fiatal munkatársát

gödöllői
A tolvaj árokba borította az autót, elsodorva a 24 éves áldozatot is
Vágólapra másolva!
A Turay Ida Színház egy emberként gyászolja munkatársukat, Zsófiát: a 24 éves lány meg akarta akadályozni, hogy ellopják autóját, de a tolvaj egy árokba borult a kocsival, ami maga alá temette az áldozatot is.
Vágólapra másolva!

Mindenkit megrendített a fiatal és barátságos nő halála: a budapesti Turay Ida Színház munkatársai gyászolják a 24 éves szervezőként dolgozó Zsófiát, akit csütörtök este saját autójával gázolt halálra egy autótolvaj.

A tragédia Gödöllő Blaha városrészében, a Rét utcában történt. A Hirpress.hu szerint Zsófia otthona közelében szállt ki a Hyundaiból, egy vízelvezető árok hídján – éppen a kaput nyitotta ki, amikor az arra járó tolvaj beugrott a járó motorú kocsiba, és próbált kitolatni, majd elhajtani.

A tolvajjal küzdve halt meg

A fiatal nő azonban belekapaszkodott az autóba, hogy megakadályozza a lopást: ellenállását látva a tolvaj padlógázt adott, de

az autó egy hirtelen kormánymozdulat után az árokba zuhant, maga alá szorítva Zsófiát.

A gázoló elsétált

A fiatal nő azonnal meghalt. Úgy tudjuk, testét később vették észre az eset szemtanúi, akik először csak magát az árokba boruló autót látták – és balesetre gondolva,

maguk is segítettek az összetört kocsiból kimászó férfinak, aki aztán elsétált a helyszínről.

A tolvaj árokba borította az autót, elsodorva a 24 éves áldozatot is Forrás: Hírpress.hu

A rendőrök pillanatokon belül megjelentek a helyszínen, és elkezdték az adatgyűjtést, az esetnek 8-9 szemtanúja lehetett – írja a Blikk. A tragikus esetről Gödöllő városa is beszámolt Facebook-oldalán.

Csupa szív, életvidám, mindig mosolygó lány volt, mindenki szerette, a közönség is – mondta az Origónak a színház névtelenséget kérő dolgozója.

Mindenki szerette az életvidám, közvetlen Zsófiát Forrás: Facebook

Hozzátette, közösségük saját halottjának tartja Zsófiát, még ha ezt eddig nem is jelezték hivatalosan.