Késsel fenyegették a buszsofőrt

Késsel fenyegették a buszsofőrt - police.hu
Ismeretlen elkövetők 2016. április 12-én 12 óra 16 perckor a Budapest XXII., Ispilág utcától a Kosztolányi Dezső tér irányába közlekedő 214-es autóbuszon
Késsel fenyegették a buszsofőrt - police.hu
Vágólapra másolva!
Szidták és késsel fenyegették meg a 214-es busz egyik sofőrjét még áprilisban, mert az nem akart megállni két megálló között. A támadásról felvétel készült. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Vágólapra másolva!
Őket keresik a rendőrök police.hu

Április 12-én két 20 év körüli férfi szállt fel a 214-es buszra a XXII. kerületi Tátra utcánál délután negyed egykor. Azután, hogy elhagyták az egyik megállót a Ispiláng utcától a Kosztolányi Dezső tér irányába közlekedő járaton, odaléptek a vezetőfülke mellé, és a követelték, hogy azonnal álljon meg a busz – írta meg a police.hu.

Késsel fenyegették a buszsofőrt police.hu

Mivel a sofőr nem engedelmeskedett, fenyegetni és szidni kezdték. Ezután az egyik férfi ököllel beleütött a térelválasztó plexiüvegbe, a másik pedig kést rántott, és azzal fenyegette meg a sofőrt. A késes a Rózsakert utcai megállóig utazott. Társa a busz hátsó részébe sétált, majd a következő megállónál ő is leszállt.

Kamera rögzítette a támadást. police.hu

Kamera rögzítette a két férfit, akik ellen most nyomoznak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, jelentkezzen.