Tények: Nincs pénze Juhásznak, de végigüdülte a nyarat

Szégyelld magad, Orbán" tüntetés, Juhász Péter,
Szégyelld magad, Orbán" tüntetés Juhász Péter szervezésében 2015 szeptember 13.
Vágólapra másolva!
A nizzai üdülése után Juhász Péter újabb nyaralásáról adtak hírt, a Tények szerint a horvátországi Pag szigetén és a Balatonnál is járt, pedig saját bevallása szerint nincs pénze.
Vágólapra másolva!

Juhászról először kiderült, hogy munkatársa révén kapcsolatban áll a 15 évre ítélt maffiózóval, Portik Tamással, majd pedig, hogy üdülésen látta vendégül a francia Riviérán egyik támogatója, a leggazdagabb magyarok között szereplő Bojár Gábor. A Tények szerint Horvátországban és a Balatonon is nyaralt, pedig korábban arról beszélt, semmire nincs pénze és többször is adományokat kért.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Pedig a Ripost szerint Juhász két autót is használ, az egyikhez az Igazmondó Alapítványon keresztül jutott hozzá. Ezt az autót Juhász szabályosan csak az alapítványban megfogalmazott célokkal összefüggésben használhatná, nem külföldi, privát nyaralásra, holott a lap szerint ezzel ment Horvátországba is.

Juhász Pétert tegnap szerettük volna megkérdezni, hogy mire használja az autót, és milyen utakhoz van szüksége rá, de csak annyit mondott: "Köszönöm, viszonthallásra", majd letette a telefont.

A Tények szerint azt nem tudni, hogy ki finanszírozta a horvátországi üdülést.