Négy nap alatt négy szatírt fogtak el Budapesten

Vágólapra másolva!
Letolt nadrággal fogadta a Krisztina körúton autózókat, hamarosan előzetesbe kerülhet a magamutogató 56 éves férfi. A héten rajta kívül még három szatírt kaptak el a fővárosi  rendőrök.
Vágólapra másolva!

Lakossági bejelentés alapján fogtak el egy szatírt csütörtökön a rendőrök: egy járókelő délelőtt, a Krisztina körúton találkozott a mutogatóssal:

a férfi letolt nadrággal, az úttest felé fordulva állt a járdán,

afigyelmeztetésekkel, felszólításokkal nem foglalkozott.

A bejelentő ezután a II. kerületi Fény utcába indult, itt összefutott két járőrrel, és beszámolt a látottakról. Személyleírása alapján a rendőrök még a helyszínen megtalálták és elfogták a férfit, aki ekkor már felöltözve üldögélt egy padon.

A szeméremsértéssel gyanúsított 56 éves budapesti férfit a XII. kapitányságon hallgatták ki, hatósági kérésre hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhet.

A szatírok hete volt

A héten ő a negyedik elfogott fővárosi szeméremsértő: szeptember 12-én a III. kerületi , Juhász Gyula utcai parkolóban "értek tetten" a rendőrök egy 78 éves férfit, aki nyilvánosan önkielégített. - ugyanezen a napon pedig Angyalföldön és a Margitszigeten is tetten értek szatírokat, akiket gyorsított eljárásban, két napon belül ítélt el Pesti Központi Kerületi Bíróság.

Az angyalföldi mutogatós felfüggesztett börtönbüntetést és 50 ezer forintos pénzbírságot kapott -

a visszaesőnek számító margitszigeti rémet viszont közel két év letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Emellett két évre kitiltották a Margitsziget területéről, ugyanennyi időre eltiltották a közügyek gyakorlásától is.