A rendőrségnél hamarabb tudta a Hvg.hu, hogy megverték G. Fodor Gábort

GFG, Ripost
Vágólapra másolva!
A verőember az egyik óbudai bevásárlóközpontban támadt rá a Századvég elnökhelyettesére, aztán a Facebookon ünnepelt.
Vágólapra másolva!

Mielőtt G. Fodor Gábor feljelentést tett volna a rendőrségen, a Hvg.hu már megírta, hogy egy III. kerületi bevásárlóközpont mélyparkolójában megütötték G. Fodor Gábort, a 888.hu főszerkesztőjét, a Századvég Alapítvány elnökhelyettesét és stratégiai igazgatóját. Azt, hogy pontosan mi történt, már a Ripost írta meg.

Az apa, azaz a verőlegény és fia Forrás: Facebook

G. Fodor Gábor pénteken ebédidőben egy kolléganőjével sétált az Eurocenter felső parkolójában. Ezen keresztül akartak visszamenni a közeli munkahelyükre, amikor követni kezdte őket két férfi.

– írta a Ripost.hu.

A nagydarab, agresszív férfi szidni kezdte a 888.hu főszerkesztőjét, és Orbán Viktorra tett obszcén megjegyzéseket.

Eközben a másik férfi némán követte őket. Amikor G. Fodor Gábor elhagyta a parkolót, látta, hogy ez a férfi a kocsiban előveszi a telefonját, és felhív valakit. Nem sokkal később a HVG online kiadásától hívták, és arra kérték, erősítse meg a történteket.

A Facebookon ünnepeltek a verőemberek Forrás: Facebook

A Ripost azt is kiderítette, hogy az eset után a két férfi Juhászt éltető és G. Fodor Gábort gyalázó hozzászólásokkal valósággal ünnepelt a Facebookon.

Az esettel kapcsolatban kerestük a Hvg.hu-t, hogy tudják-e esetleg, hogy ki hívta őket, mit mondott nekik az az illető, aki telefonált nekik a hírrel, és miért hitték el neki, hogy G. Fodort valóban megverték, annak ellenére, hogy G. Fodor Gábor nem nyilatkozott, a rendőrség pedig akkor még nem tudott ilyen esetről. Amint megkapjuk a válaszaikat, cikkünket frissítjük.

Frissítés

A HVG.hu az alábbi válaszokat küldte el nekünk: G. Fodor Gábort nyilvános helyen bántalmazták, így szerezhettek rajta kívül mások is tudomást arról, hogy mi történt vele. Amikor a sértettet felhívtuk, azt mondta, időt kér, hogy eldöntse, akar-e beszélni a történtekről. Nem cáfolta, nem is akarta megerősíteni, ezért abban a formában ment ki az anyag, amit ön azóta is olvashat.