Félmilliót fizetnek a szilsárkányi rongálóért

Vágólapra másolva!
A győri rendőrség a község önkormányzatának felajánlása alapján ötszázezer forintot kínál fel annak, aki tud valamit a szilsárkányi Polgármesteri Hivatal rongálójáról.
Vágólapra másolva!

Valaki augusztus 18-án 16 óra és augusztus 19-én 7 óra 30 perc között fújta le a Szilsárkány, Kossuth Lajos utca 40. szám alatt található Polgármesteri Hivatal épületének falát és az ablakokat festékszóró spray-vel,

leverte az épület falán található kamerát a helyéről, az udvaron álló kis traktor motorblokkját megrongálta,

és a hozzá tartozó utánfutónak a kerekeit is kiszúrta.

A győri rendőrség Szilsárkány önkormányzatának felajánlása alapján nettó 500.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban tud valamit, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, de hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.