Lopott autóval borultak árokba a betörők

Csajág
Őrizetbe vették a retikülös betörőket
Vágólapra másolva!
Út mentén sétáló betörőkbe botlottak a balatonalmádi járőrök, az is gyanúsnak tűnt, hogy a fiatal férfiak női táskával járnak.
Vágólapra másolva!

Egy csajági közúti balesethez riasztották a rendőröket október 6-án hajnalban, a helyszínre tartó egység viszont egy út mentén libasorban sétáló társaságba futott bele.

A három fiatal férfi gyanúsnak tűnt, már csak azért is, mert egyikük női táskát viselt,

ráadásul sem ezzel, sem a náluk talált ékszerek és órák eredetével nem tudtak elszámolni.

Árokba hajtottak a zsákmánnyal

Mikor egyikük egy idegen személyi adatait próbálta bediktálni a járőröknek, betelt a pohár. Mindhármukat bevitték a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, itt pedig összeértek a szálak: kiderült, hogy a csajági baleset is a trióhoz köthető.

Őrizetbe vették a retikülös betörőket Forrás: Police.hu

A rendőrség szerint a három férfi előző éjszaka betört egy siófoki autókereskedésbe, ahonnan többek között laptopokat, hangfalakat, tableteket vittek el egy, a helyszínről ellopott autóval.

A zsákmány egy részét hazavihették, majd Csajág felé indultak, amikor a lopott autóval árokba borultak.

A rendőrök őrizetbe vették két pétfürdői és egy mezőszentgyörgyi férfit, október 7-én pedig bírósági döntés alapján előzetes letartóztatásba is kerültek – lopás gyanújával indítottak ellenük eljárást. A lopott tárgyakat és az autót már elfogás napján visszakapták a tulajdonosok, jegyzi meg a police.hu.