Speedes bulikat tartottak a miskolci bordélyban

bordélyház-leleplezése, prostitúció
TO GO WITH AFP STORY by JOSIE COX - FILES - A picture taken on March 6, 2009 in a brothel in Offenbach, western Germany, shows a prostitute waiting for clients. Times are hard down at brothels in Germany, where the current financial crisis has triggered a sharp decline in clientele. AFP PHOTO DDP/MARTIN OESER GERMANY OUT
Vágólapra másolva!
Profin működtetett bordélyházat lepleztek le Miskolcon, ahol speedhez is hozzájuthattak a vendégek. A kerítő minden részletre gondolt, és mindenkiből hasznot húzott.
Vágólapra másolva!

Másfél éve működött a miskolci családi házban berendezett „masszázsszalon”, időközben drogtanyává is fejlődött, mire a miskolci nyomozók lebuktatták – állítja vádiratában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Az albérlő bérlői

A bordélyház fenntartója egyben a ház albérlője volt, de maga is próbált hasznot húzni az ingatlanból. 2014 januárjától toborzásba kezdett: neten keresett prostituáltakat erotikus masszázs és erotikus szolgáltatás munkakörben.

A jelentkező nőket betanította és „tesztelte” is,

majd szintén a neten reklámozta őket.

Mindenre gondolt

A 44 éves férfi tényleg az üzlet motorja volt: ő szabta meg a szolgáltatásokat és azok árát – mobilt szerzett az örömlányoknak, hogy a kuncsaftok könnyebben elérhessék őket, helyi védelmükről pedig egy rottweiler beszerzésével gondoskodott.

A háttérért cserébe a kerítő a bevétel felét várta el, és fejenként háromezer forintnyi rezsiköltséget,

de megtalálta a módját, hogy ennél többet is legombolhasson a nála dolgozó prostituáltaktól.

Pörgött a speed is

Egy idő után speedet kezdett teríteni egy fővárosi kapcsolatán keresztül a szalonban – afterpartikon kínálgatták a drogot, a vendégek mellett pedig a szexmunkások is rendszeresen vásároltak a speedből. A férfinek így összesen kilenc állandó vevője volt, és lebukásáig milliós nagyságrendű bevételhez juthatott.

Drog, szállás és rezsi – a kerítő megtalálta a módját, hogy minél több pénzt szerezzen a szexmunkásoktól. A kép illusztráció Forrás: AFP/Martin Oeser

A gyanúsítottat és fővárosi társát most üzletszerű kerítés, kitartottság és kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja a a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – egyikük házi őrizetbe került, a másik lakhelyelhagyási tilalom alatt várja, hogy ügyükben döntés szülessen, a vádhatóság ugyanakkor mindkettejük esetében börtönbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott.