MSZP: Tarlós belebukott a 3-as metróba

Horváth Csaba a Magyar Szocialista Párt (MSZP) fővárosi közgyűlési frakcióvezetője Horváth Csaba a Magyar Szocialista Párt (MSZP) fővárosi közgyűlési frakc
Horváth Csaba
Vágólapra másolva!
A fővárosi szocialisták Orbán Viktort és a főpolgármestert bírálták, amiért sajtóhírek szerint csak félpénz jut a rekonstrukcióra, emiatt pedig a 19 állomás felújítását ki kell hagyni a projektből.
Vágólapra másolva!

Tarlós István belebukott a 3-as metró felújításába az MSZP szerint. A párt fővárosi politikusa, Horváth Csaba úgy látja, ez az egyetlen nagyberuházás, amelyet a főpolgármester két ciklusának 9 éve alatt meg kellett volna valósítania, de nem sikerül.

Horváth Csaba a kormányfőt és a főpolgármestert hibáztatta Fotó: Bielik István - Origo

Horváth arra a hírre reagált, miszerint - pénzhiány miatt, és annak érdekében, hogy időre készen legyenek a beruházással - nem újítanák fel a metró állomásait. Ez szerinte azt jelenti, hogy a kormány megfelezte a felújításra szánt pénzt, vagyis "Orbán Viktor a budapestiekkel törli fel a padlót."

Tarlós István ahelyett, hogy harcolna a budapestiek érdekeiért, ismét hagyja, hogy Orbán Viktor és a Fidesz megalázza őt, és - ami ennél sokkal súlyosabb - megalázza a budapesti embereket - állapította meg közleményében az MSZP.