Eltűnt egy középkorú nő Budajenőn

Szikra Ágnes
Vágólapra másolva!
A zavartan viselkedő Ágnest szülei, később kutyás rendőrök is próbálták megtalálni, egyelőre eredménytelenül – valószínűleg a Budajenő melletti erdőben veszett nyoma. 
Vágólapra másolva!

Eltűnt egy középkorú, zavartan viselkedő nő hétfőn éjjel Budajenőn. Szikra Ágnes Budán lakik, de problémáinak kezdete óta, pár napja a szülei budajenői lakásában lakott – egészen éjszakai távozásáig.

Pánikrohamok kínozták

Végleges eltűnése előtt hajnali egykor még bekopogott egy közeli szomszédhoz, ahonnan először hazaindult, majd ismét nyoma veszett. Sikerült beszélnünk az édesanyjával is, aki elmondta, az elmúlt napokban

esténként különös nyugtalanság, pánik tört Ágnesre,

ezért is költöztették magukhoz, és pszichiátert is kerestek neki. Október 24-én este is páni félelem töltötte el – ekkor mentőt hívtak hozzá, de Ágnes nem várta meg a segítséget, útnak indult iratok és pénz nélkül.

Buszra is szállhatott

A férjem autóval, biciklivel kereste éjszaka, hiába. Most abban bízunk, hogy talán felkéredzkedett egy buszra, és valamelyik sofőr emlékezni fog majd rá, esetleg elmegy valamelyik barátjához – mondta a lányát hazaváró asszony.

Szikra Ágnes 40 éves, 174 centiméter magas, és kifejezetten vékony. Eltűnésekor halszálkamintás világosszürke kabát, barna nadrág és magas szárú barna cipő volt rajta.

Hétfőn éjjel látták utoljára Szikra Ágnest Forrás: Facebook / hozzátartozók

Jelenleg a rendőrség is keresi – valószínűleg a Budajenő környéki erdőbe mehetett hétfőn éjszaka. A Hvg.hu úgy tudja, hogy kutyás rendőrök is keresték, de az állatok idővel elveszették a nyomot.