Ma nem fog esni az eső

időjárás napsütés Duna nap  Budapest
Szombaton is kellemes, tavaszias idő várható.
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, többórás napsütéssel. Csapadék már sehol sem fordul elő.

12 fok körül alakul a csúcsérték.

Pénteken eleinte derűs idő valószínű, majd napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Reggel hideg lesz, sokfelé fordul elő talajmenti fagy, sőt a fagyzugos helyeken 2 méteres magasságban is fagyhat. 9 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton erősen felhős, borongós időre van kilátás, de csak elszórtan fordul elő záporeső. Az északnyugati szél megerősödik. 13 fok körül várható a maximum-érték.

Vasárnap az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, és naposra fordul az idő. A reggeli 5 fokról 10 fokra emelkedik a hőmérséklet.

Boldog névnapot

Október 27. az év 301. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 65 nap van hátra.

Ma a Szabinákat ünnepeljük.

A Szabina a Szabin férfinév női párja.

Távkapcsoló

20.25-től Fábry a Duna TV-n, utána 22.10-től érdemes a Coolon időzni, mert jön a Kapcsolat című sci-fi és a Foglalkozásuk: amerikai újabb epizódja. Előbbi az ismert, sikeres mozifilm rebootja, egy új, idén őszi sorozat, utóbbi pedig az elmúlt évek legjobb kémsorozata, szovjet ügynökökről szól, akik a nyolcvanas évek Washingtonjában próbálnak elvegyülni.

Mozipremierek

Trollok
Halál Szarajevóban
Tökös ötös
A könyvelő
JutalomJáték
Graffaló és barátai