Öltözzön rétegesen, hideg napunk lesz!

időjárás szél szeles hó havazás hóesés tél
NEW YORK, NY - FEBRUARY 08: A woman walks through wind, snow and sleet on Broadway during the beginning of a major winter storm on February 8, 2013 in New York City. New York City and much of the Northeast is expected to get a foot or more of snow through Saturday afternoon with possible record-setting blizzard conditions expected. Heavy snow warnings are in effect from New Jersey through southern Maine. Spencer Platt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, és egyre nagyobb területen süt ki a nap. Eleinte a Tiszántúlon lehet eső, illetve délután elszórtan fordul elő zápor. Az ÉNy-i szél erős lesz.

4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég, foltokban tartósabban megmarad a párásság. Elszórtan lehet szitálás, az Északi-középhegységben néhol havas eső, ónos szitálás. Reggel -1, délután 6 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Pénteken erősen felhős, párás időre számíthatunk. Csak néhol alakulhat ki gyenge szitálás. Reggel -2 és +2, délután 5 és 11 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton a nap első felében borús idő valószínű gyenge csapadékkal, majd délután csökken a felhőzet, előbukkan a nap. Az ÉNy-i szél megerősödik, gyenge hidegfront érkezik. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás.

Vasárnap reggel párás, gyengén fagyos idő ígérkezik. Napközben felhősödés várható, estétől pedig az eső is eleredhet.

Boldog névnapot

November 9. az év 314. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 52 nap van hátra.

Ma a Tivadarokat ünnepeljük.

A Tivadar férfinév a Teodor név magyar alakja. Fejlődési alakja: Teodor, Tiodor, Tiadar, Tivadar.

Távkapcsoló

A TV2 a Célpont neve: Salazar című akciófilmet adja, a Viasat3 az Örömapa 2-vel nevettet, az RTL Klubon Szulejmán vív újabb csatát. A Duna TV 21.30-tól Gérecz Attila 1956-os mártír költőre emlékezik a Csendkúttal, a LifeNetwork Hihetetlen szerelmi történeteket mutat be, a Super TV2-n az Extrém activityből jön új adás.

Mozipremierek

  • Barbie: Csillagok között
  • Érkezés
  • A martfűi rém
  • Aladin legújabb kalandjai
  • Café Society