Négy évet kapott a nőket verő whiskyrabló

Vágólapra másolva!
Visszajárt whiskyt lopni, ráadásul a nő biztonsági őröket is bántalmazta Pomázon elfogott férfi - napokon belül elítélték, több mint négy év börtönt kapott.
Vágólapra másolva!

Gyorsított eljárásban, három napon belül ítélték 4 év hat hónap börtönre azt a pomázi lakost, aki háromszor is márkás italokat lopott egy helyi áruházból, majd rátámadt a biztonsági őrökre.

Visszajárt lopni

Úgy tudjuk, büntetett előéletű férfi egy Spar áruházat szemelt ki, és főleg whiskyket lopott az üzletből, amiket aztán eladott: a palackokat kabátja alá rejtette, majd fizetés nélkül távozott,

az sem zavarta különösebben, hogy az egész üzlet be van kamerázva.

November 3-án délután, és november 4-én is sikerrel járt, de a kamerák felvételeit elemző biztonsági szolgálat már tudta, kivel van dolga, és várták visszatérését.

Ütötte-rúgta a női őröket

Igazuk lett, a férfi november 4-én délután harmadszor is visszajött, és feltankolt, de ki már nem jutott az áruházból.

Három női biztonsági őr állta útját, és annak ellenére is visszatartották, sőt, lefogták, hogy a

vádlott ütötte-rúgta őket, két nőt könnyebben meg is sebesített.

A támadó ellen így már rablás miatt emelt a Szentendrei Járási Ügyészség, a helyi járásbíróság pedig november 7-én elítélte a férfit. Rablás bűntette miatt kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés szabható ki – a mostani büntetés nagyjából középértéknek számít, de az ítéletnél figyelembe vették a vádlott büntetett előéletét is.