Kétmillióért hazamehetne az audis gázoló

Füredi utca
A halálos gázolás helyszínétől két kilométerre találták meg az összetört autót
Vágólapra másolva!
Kétmillió forintos óvadék fejében lakhelyelhagyási tilalomra enyhítenék az idős férfit halálra gázoló nő őrizetét, de az ügyészség fellebbezése miatt egyelőre előzetesben marad.
Vágólapra másolva!

Kétmillió forintos óvadékkal szabadulna előzetes letartóztatásából az a 25 éves nő, aki november 7-én egy Audival halálra gázolt és cserbenhagyott egy idős férfit Zuglóban.

Fizetne, de még nem engedik ki

A Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön döntött a gázoló egy hónapos előzetes letartóztatásáról, egyúttal azonban elfogadták védőjének indítványát is: ha leteszi az óvadékot, őrizetét lakhelyelhagyási tilalommá enyhítik a büntetőeljárás idejére, és mozgását elektronikus nyomkövetővel figyelik.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a nőt máris elengedték.

A Fővárosi Főügyészség megfellebbezte az első fokú, nem jogerős ítéletet- tudta meg az Origo Bagoly Bettina szóvivőtől. A gyanúsított így

előzetesben marad

a jogerős döntésig – és csak azután fizetheti be a pénzt, ha a másodfokú ítélet is kedvező számára.

Gázolás után szempillát csináltatott

Mint az Origo is megírta, a gázoló a zuglói Füredi utcában ütötte el a 85 éves áldozatot, aki a helyszínen meghalt. A sofőr ezután megállás nélkül tovább hajtott, az összetört Audit később két kilométerrel távolabb, a Nagy Lajos király útján találták meg.

A halálos gázolás helyszínétől két kilométerre találták meg az összetört autót Forrás: Origo

A hirado.hu úgy tudja, a nő kokaint fogyasztott vezetés előtt, majd a gázolás sem rendítette meg különösebben:

beült egy zuglói szépségszalonba, műszempillát csináltatni,

és csak utána értesítette a rendőrséget a történtekről. Bagoly Bettina kérdésünkre nem erősítette meg a drogfogyasztásról szóló hírt, de úgy tudjuk, vizsgálták ennek lehetőségét.