Meghalt egy rab egy budapesti börtönben

Vágólapra másolva!
Információink szerint meghalt egy rab az egyik budapesti börtönben. A férfi erőszakos bűncselekmények miatt ült, többszörös visszaeső volt. Úgy tudjuk, a férfi a cellájában dühöngeni kezdett, majd rátámadt az őrökre, akik ezután a földre nyomták, ahol minden bizonnyal többször meg is ütötték. A férfi dulakodás közben eszméletét vesztette. Ugyan az őrök még megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudtak rajta segíteni, sem ők, sem pedig a mentősök.
Vágólapra másolva!

Úgy tudjuk, a boncolás már megtörtént, ez alapján pedig felmerülhet, hogy a férfi a smasszerek intézkedésébe halt bele. Információink szerint a Központi Nyomozó Főügyészség már el is rendelte a nyomozást, az őröket azonban még nem hallgatták ki.

Frissítés:


Sikerült elérnünk a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivőjét, aki megerősítette a korábban megírtakat, vagyis, hogy meghalt egy rab egy budapesti börtönben. Simon Richárd azt is elmondta, hogy a helyszíni szemle katonai ügyész jelenlétében történt, ami után nyomozást rendeltek el.

Ahogy fogalmaznak, bántalmazás hivatalos eljárásban bűntette miatt nyomoznak. A halál okát igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják. Az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja.