Ürüléket kellett ennie: brutálisan kínozták lakótársukat a szegedi fiatalok

Vágólapra másolva!
Embertelenül megkínozta lakótársát két szegedi férfi és egy fiatalkorú lány: ürüléket, csikkeket etettek az áldozattal, rendszeresen verték, öngyújtóval égették a testét.
Vágólapra másolva!

Közös albérletet tartott fent szeptember óta négy szegedi fiatal, de együttélésük hónapokon át tartó, horrorfilmek kegyetlenségét is felülmúló kínzássorozattá fajult – félelemben és állandó terrorban tartották egyik társukat.

Fokozatosan durvult

A fiatal férfit már az összeköltözés után többször is bezárták a lakásba. Később egy ideig megengedték neki, hogy dolgozni járjon, de november 13-24. között el sem hagyhatta az albérletet. Ekkor kezdődött igazi tortúrája: a két 20 éves férfi és egy fiatalkorú lány először arra kényszerítette a sértettet, hogy fekvőtámaszokat végezzen - és

bottal, üveggel és ököllel ütlegelték, hogy megtörjék az ellenállását.

Hogy mi váltotta ki a később eluralkodó erőszakot, arról nem szól az esetről beszámoló Csongrád Megyei Főügyészség közleménye - hiába kérdeztük szóvivőjüket, Szanka Ferenc a nyomozás érdekeire hivatkozva nem nyilatkozott erről.

A terror mélységei

Az áldozatot ezután csicskáztatni próbálták, és mikor ellenállni próbált, megkéselték, nemiségében is megalázták – arra kényszerítették, hogy saját vérével szennyezett papírt egyen, illetve

vizeletét, ürülékét etették vele, cigarettacsikket is meg kellett ennie.

A bántalmazásokban részt vett a lány is, aki öngyújtóval és égő csikkekkel kínozta az áldozatot.

Könnyű, de életre szóló sebek

A sértett könnyű, de egész testét, nemi szervét is elborító sérüléseket szenvedett, a kínzások módja és hossza pedig ennél komolyabbakat is okozhatott volna - de

a lelki sebek egész életére megmaradhatnak.

Előzetesbe kerültek

A Csongrád Megyei Főügyészség sértett sanyargatásával, neki súlyos érdeksérelmet okozva elkövetett, személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a három fiatalt, és kérte egy hónapra szóló előzetes letartóztatásukat.

A Szegedi Járásbíróság elrendelte a kényszerintézkedést, a döntés azonban nem jogerős, a gyanúsítottak és védőik fellebbeztek ellene. Ha a bíróság később helyt ad a vádaknak, a kegyetlenkedő társaság tagjai hét és fél év börtönre is számíthatnak.