CÖF: Egymásra talált Gyurcsány és Vona

CÖF Plakát-kampány az 56-osok terén
PLakát-kampány az 56-osok terén 2016 december 7-én
Vágólapra másolva!
Újabb plakátkampányt indít a kormány melletti békementeket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF). A szervezet plakátjain Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor látható, akik "egymásra találtak", mivel a DK és a Jobbik is nemet mondott a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra.
Vágólapra másolva!

Új szereplőt szerződtetett "a szocliberális cirkusz" Vona Gábor Jobbik-elnök személyében a CÖF szerint, ezért plakátkampányt indítottak, hogy ezt bemutassák.

A CÖF új plakátja Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Csizmadia László CÖF-alapító által Budapesten bemutatott plakáton Vona Gábort és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt öleli át a korábbi plakátkampányból ismert bohóc, a felirat pedig azt hirdeti:

Csizmadia elmondta: az interneten már megjelentek az azonos tartalmú hirdetések, amit elküldtek több napilapnak is; egyedül a Magyar Nemzet közölte, hogy nem hozza le a hirdetést. Ebből szerinte az látszik, hogy a Magyar Nemzet színt vallott: beállt a Jobbik mögé.

Csizmadia László elmondta: a plakátokat az ország több részén is kihelyezik. Szerinte már 2014-ben is kiderült, hogy "nem cirkusz kell a népnek", és az embereknek olyan vezetőkre van szükségük, akik "állhatatosan megvédik az anyaföldet és a nemzet szuverenitását".

Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor a CÖF plakátjain Fotó: Szabó Gábor - Origo

Beszélt arról is, hogy

Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor "a terror mezsgyéjén egyensúlyoz: míg az egyik belekóstolt az államterrorba, a másik a paramilitáris szervezetekkel próbál erősödni".

Ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője szerint "a szélbal és a széljobb" összefogása tapasztalható.