Két baleset is hatalmas dugót okozott az M5-ösön

Vágólapra másolva!
Három autó ütközött az M5-ös autópálya Kunszállás melletti szakaszán, egy ember megsérült – az útlezárás miatt három kilométeres a kocsisor. alakult ki A Röszke felé vezető oldalon is baleset lasította a forgalmat.
Vágólapra másolva!

Hármas karambol lassította a a forgalmat az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyei szakaszán, Kunszállás közelében: személyautók ütköztek egymásnak a főváros felé vezető oldalon. A balesetben egy ember megsérült, tudtuk meg Kovács Andreától, a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelem szóvivőjétől.

A kiskunfélegyházai tűzoltók már elkezdték a műszaki mentést, a munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták, már 3 kilométeres a kocsisor – derül ki az Útinform jelzéséből.

A forgalomkorlátozást délután fél kettő körül oldották fel a rendőrök Kunszállás mellett, utána helyreállt a közlekedés rendje.

Baleset történt a Röszke felé vezető oldalon, a 125. kilométernél is, itt egy kamion szakította át a sávokat elválasztó szalagkorlátot. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére mindkét irányban lezárták a belső sávot.