Dohányboltot raboltak ki a fővárosban

Vágólapra másolva!
Feltehetően fegyverrel kényszerítette az eladót a bevétel átadására egy férfi egy dohányboltban a főváros II. kerületében kedd délután - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

A tájékoztatás szerint a férfi délután négy óra körül ment be a Törökvész úti dohányboltba, ahol fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az eladót, hogy adja át a bevételt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Senki nem sérült meg, a BRFK II. kerületi rendőrkapitánysága rablás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Közölték: az elkövető 30-35 év körüli, 170-180 centiméter magas férfi. Fekete maszkot, fekete motoros sisakot, "pufi" kabátot, sötét nadrágot és sárga láthatósági mellényt viselt, a kezében egy sárga nejlontáska volt.

A BRFK II. kerületi rendőrkapitánysága azt kéri, hogy akinek az elkövetőről vagy a bűncselekményről érdemi információja van, hívja a 06 (1) 346-1800 vagy a 06 (70) 198-8529 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 "Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.