Vérdíjat tűztek ki a makói rablóra

Vágólapra másolva!
Fellökött egy bicikliző nőt, majd egy lopott táskával és kerékpárrral menekült el a kapucnis rabló Makón. A rendőrök százezer forintos nyomravezetői díjat ígérnek a tettes lebuktatásáért.
Vágólapra másolva!

Utcán bicikliző nőre támadt egy ismeretlen elkövető Makón: a bűntény még december 10-én este, a Lendvai utcában történt, a mintegy 180 centi magas, sötét kabátot és kapucnis felsőt viselő férfi elvette a sértett táskáját, majd könyökével el is lökte a nőt.

A tettes végül az áldozat biciklijével menekült el a helyszínről: a kerékpáron kívül személyes iratokat és készpénzt zsákmányolt, igaz, a táskát később eldobta.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság most nettó százezer forintos nyomravezetői díjat kínál

annak, aki a tettes azonosítására és lebuktatására alkalmas információt oszt meg a hatóságokkal – és szükség esetén vállalja a tanú védelmét is.

A bejelentő hívhatja a főkapitányságot, 06-62-562-423-as telefonszámon, illetve – ha nem ragaszkodik a díjhoz – név nélkül is tehet bejelentést az ingyenesen hívhat 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.