Több fiút is megronthatott egy zuglói tanár

gyermekek elleni erőszak, szexuális erőszak, molesztálás, abúzus, pedofília Adolescence Unhygienic Portrait Teenage Girls Child Abuse Bullying Pain Teenager Fear Terrified Holding Touching Control Power Problems Sadness Grief Depression Despair Violence H
Vágólapra másolva!
Kiskorút molesztált a rendőrség szerint egy zuglói szakgimnázium tanára, a férfit már egy hete előzetes letartóztatásba helyezték. Úgy tudjuk, akár öt áldozata is lehet, fiatal fiúkat molesztált. 
Vágólapra másolva!

Több kiskorú diákját molesztálta a zuglói Egressy Gábor Szakgimnázium egyik tanára – tudta meg az Origo.

Megkerestük a gimnázium igazgatónőjét, aki csak annyit mondott, hogy nem tudnak gyanúsításról.

Az igazgató többet nem is akart hozzáfűzni az ügyhöz, fenntartójukhoz, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalhoz irányított minket. Nekik is elküldtük kérdéseinket, ha érkezik válasz, frissítjük cikkünket.

A rendőrség megerősítette:

a BRFK szexuális kényszerítés, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást az ügyben, egy fővel szemben.

A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, január 12-én pedig előzetes letartóztatásba helyezték.

Szexuális visszaéléssel gyanúsítják a zuglói tanárt. A kép illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna

Hogy a zaklatásnak egy vagy több sértettje van, és valóban iskolán belül történt-e a visszaélés, arról a rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el részleteket. Ha a férfi bűnössége később beigazolódik, a kényszerítés miatt akár 8 évre is börtönbe kerülhet.

Nem megerősített iskolai forrásokból úgy tudjuk,

a férfi öt fiatalkorú fiút is szexuális aktusokra vehetett rá, és felvételeket készített az esetekről.