Erősen felhős, párás, ködös idő lesz

Nyíregyháza, szmogriadó
Nyíregyháza, 2017. január 2. Autók Nyíregyházán, az Inczédy soron 2017. január 2-án. A városban délelőtt lépett életbe a füstködriadó tájékoztatási fokozata, mert tovább romlott a levegő minősége és a szálló por koncentrációja átlépte a tájékoztatási küszöbértéket. MTI Fotó: Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Hétfőn erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz, csak kevés napsütés lehet - írja a Köpönyeg.hu. Nem lesz lényeges változás a hőmérsékletben, marad a fagyos idő.

A ködfelhős tájakon hószállingózás, zúzmara, ónos szitálás továbbra is kialakul.

Kedden a Dunántúlon megélénkül, néhol meg is erősödik az ÉNy-i szél, ezért ezeken a tájakon felszakadozik a rétegfelhőzet és előbukkan a nap. Máshol maradhat a párás, felhős idő. A tartósan borús tájakon -4, a derengő vidékeken +1 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán erősen felhős, főleg keleten tartósan ködös időre számíthatunk. Fokozatosan gyengül az eleinte még élénk légmozgás. 0, +1 fok köré enyhül az idő.

Csütörtökön újra terjeszkedhet a köd, több helyen egész nap párás, felhős idő valószínű. Gyenge lesz a légmozgás. +1 fok körül alakulhat a maximum.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Január 23. az év 23. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 342 nap van hátra.

Ma a Rajmundokat ünnepeljük.

A Rajmund germán eredetű férfinév, jelentése: isteni tanács, döntés + védelem. Női párja: Rajmunda.

Heti mozipremierek

  • Az éjszaka törvénye
  • A Kaptár - Utolsó fejezet
  • Egy kutya négy élete
  • Életem Cukkiniként
  • Üdvözöljük Norvégiában!
  • Vakfolt
  • Az állampolgár