Vágólapra másolva!
Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, de némi napsütésben is bízhatunk - írja a Köpönyeg.hu. Hószállingózás elszórtan valószínű. Reggel főleg a Duna mentén fordulhat elő köd.

Reggel -7, délután -2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő várható. Délelőtt csak a ködfelhős tájakon, délután máshol is előfordulhat hószállingózás. Fagyos marad az idő. Megélénkül az ÉK-i szél.

Pénteken tartósabban ködös és derengő tájak váltakoznak. Nappal fokozatosan mérséklődik, gyengül az eleinte még élénk légmozgás.

Szombaton borús, több helyen tartósan ködös idő valószínű zúzmarával, hószállingózással, ónos szitálással. A csúcshőmérséklet -2 fok körül alakul.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Január 25. az év 25. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 340 nap van hátra.

Ma a Pálokat ünnepeljük.

A Pál latin eredetű férfinév, a Paulusból származik, amelynek jelentése: kicsi. Női párja: Paula, Paulina

Távkapcsoló

20.40-től a Szultána szolgálja ki híveit a TV2-n, 21.25-től Szulejmán praktikáit nézhetjük az RTL Klubon, hogy maradjunk a török vonalon. A NatGeón este 8-től a Harmadik birodalom titkai folytatódik a történelem szerelmeseinek, utána a népszerű Kozmosz: történetek a világegyetemről ismétlése megy. A Mozi+ este 9-től a Kobra című filmet adja Sylvester Stalloneval, aki jó öreg szokása szerint nagyon kemény.

Heti mozipremierek

  • Az éjszaka törvénye
  • A Kaptár - Utolsó fejezet
  • Egy kutya négy élete
  • Életem Cukkiniként
  • Üdvözöljük Norvégiában!
  • Vakfolt
  • Az állampolgár