Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Hétfőn folytatódik az eseménytelen, borús, párás időjárás – írja a Köpönyeg.hu. Szállingózhat a hó, illetve ónos szitálás is kialakulhat. A délkeleti szél néhol megélénkül.

Marad a fagy.

Kedden túlnyomóan borult időre számíthatunk. Délelőtt csak elszórtan, délután többfelé valószínű csapadék: északon hó, máshol havas eső, fagyott eső, ónos eső. Élénk marad a DK-i szél. Északon −3, délen +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán marad a borongós, párás időjárás. Hajnalban még szórványosan, majd elszórtan lehet vegyes halmazállapotú csapadék. 0 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön napközben újabb nedves léghullám érheti el hazánk térségét, melyből ÉK-en hó, ónos eső, máshol eső, zápor fordulhat elő. ÉK-en kitarthat a fagyos idő, máshol 0, +4 fokra van kilátás.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Illovszky Dominik annyira lefutotta kollégánkat, hogy azt öröm volt nézni. Újságíró vs. sportoló:

Boldog névnapot

Január 30. az év 30. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 335 nap van hátra.

Ma a Gerdákat ünnepeljük.

A Gerda északi germán eredetű női név, a germán mitológiában Freyr isten feleségének a neve, jelentése védőkerítés. Egyben a Gertrúd német beceneve is.

Távkapcsoló

A TV2-n Tom Hardy harcol a csecsen maffiával a Piszkos pénzben, miközben az RTL Klubon folytatódik a Dr. Csont, a Viasat3-on pedig Robert Redfordért és Brad Pittért izgulhatunk a Kémjátszmában. Az HBO Az ifjú pápából ad újabb részeket, a Prime 21 órától a BeSZERvezve című vígjátékkal támad, a LifeNetworkön az Amiről a Vészhelyzetben sem beszélnek indul elölről.

Heti mozipremierek

  • Az alapító
  • T2 Trainspotting
  • Körök
  • Marina Abramovic - A távolság, ami összeköt