Súlyos baleset, hárman meghaltak Alsóberecki mellett

berecki
Mindkét autó összetört az Alsóberecki mellett történt, tragikus kimenetelű balesetben - az egyik jármű utasait feszítővágóval szabadították ki a roncsokból
Vágólapra másolva!
Hárman meghaltak, négyen megsérültek az Alsóberecki mellett történt frontális karambolban, nem messze a szlovák–magyar határtól.
Vágólapra másolva!

Súlyos baleset történt vasárnap reggel a 381-es főúton, Alsóberecki térségében: eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött frontálisan, a karambolban hárman a helyszínen meghaltak.

Mindkét autó összetört az Alsóberecki mellett történt, tragikus kimenetelű balesetben - az egyik jármű utasait feszítővágóval szabadították ki a roncsokból Forrás: Police.hu

Két ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült a balesetben, az autókban rajtuk kívül még két személy utazott, de ők sértetlenül élték túl az ütközést.

A riasztott cigándi tűzoltók már megkezdték a műszaki mentést, de a helyszínre tartanak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei katasztrófavédelem egységei is. A rendőrség teljes útzár mellett vizsgálja ki a tragikus baleset körülményeit.