Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön erősen felhős, párás időre számíthatunk – írja a Köpönyeg.hu. Hószállingózás a nyugati tájakon többfelé előfordulhat.

Reggel −3, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken a párafoltok feloszlása után változóan felhős idő várható. A több napsütés keleten valószínű. Esetleg elvétve lehet hószállingózás. A reggeli −3 fokról +4 fok köré emelkedik délutánra a hőmérséklet.

Szombaton ragyogóan napos időre van kilátás, csapadék nélkül. Reggel −5, délután +2, +3 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap változóan felhős idő valószínű, továbbra is sok napsütéssel. Egy-egy hózápor kialakulhat. Az ÉK-i szél több helyen megélénkül. Gyengül a nappali felmelegedés, erősödik az éjszakai lehűlés.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Február 9. az év 40. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 325 nap van hátra.

Ma az Abigéleket ünnepeljük.

Az Abigél héber eredetű női név. Jelentése: az apa öröme vagy apám öröme.

Távkapcsoló

Ha elvágyódik messzire a magyar télből, elege van a hóból, fagyból, cuppogó sárból és jeges járdákból, akkor kapcsoljon este nyolckor az OzoneNetworkre, ott az Érintetlen Afrika újabb része kezdődik. Ha még gondolatban kalandozna, akkor maradjon este kilenckor is, akkor Japánba kerülhet a képernyőn keresztül. A TV2 Adam Sandlert, Salma Hayeket és a Nagyfiúk 2. részét küldi A mi kis falunk ellen.

Heti mozipremierek

  • A sötét ötven árnyalata
  • Lego Batman – A film
  • Jackie
  • Jézus, mobil, fejvadászok