Schiffer Andrásnak sem tetszik már a TASZ

parlament, plenáris ülés, országgyűlés, schiffer andrás és szél bernadett
Vágólapra másolva!
Megváltozott a TASZ stratégiája, és az ő ízlésének sem felel már meg az ilyen típusú jogvédelem, indokolta Schiffer András egy rádióinterjúban, miért nem megy vissza a jogvédő szervezethez dolgozni. Az LMP volt társelnöke szerint az ország életében belpolitikai folyamatok nem, csak külső tényezők hozhatnak nagy változást. 
Vágólapra másolva!

Schiffer András, az LMP politikától visszavonult társelnöke a Rádió Q-n nyilatkozott. Mint mondta, visszavonulását követően sem korábbi munkahelyének, a TASZ-nak, sem neki nem jutott eszébe, hogy visszamenjen a jogvédő szervezethez dolgozni. Schiffer elmondta: egyrészt megváltozott 2008 óta a TASZ stratégiája, valamint

az ő ízlésének sem felel már meg az ilyen típusú jogvédelem

olvasható a mandiner.hu oldalán.

Schiffer András már nem ért egyet a mai TASZ-szal Forrás: Origo

Politikától való visszavonulásáról Schiffer András azt mondta, szeretne minél jobban kimaradni az LMP életéből, a konfrontációs felületeket csökkentendő. Némi felelősséget érez azért a párt és jövője iránt, szeretné, ha 2018-ban is a parlamentben ülne a Lehet Más a Politika. Jövőre Orbán Viktornak elég nehéz lesz elvesztenie a választást, véli a jogász-politikus:

az emberek nemigen látják kormányzóképesnek az ellenzéki pártokat.

Schiffer szerint a 2014–2018-as ciklus arra világít rá, hogy a belpolitikai folyamatokból nem következik, hogy változás állna be az ország vezetésében.

A Momentum Mozgalom felbukkanását Schiffer nem akarta kommentálni.